Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Justiție Constanța ABADL și Primăria Limanu, la judecată cu o firmă din Argeș. Ce a decis instanța

ro

26 Feb, 2024 20:01 673 Marime text
Foto: UnsplashPe rolul Tribunalului Constanța  se află dosarul 4784/254/2021 ce are ca obiect „revendicare imobiliară“.  Dosarul a fost înregistrat la data de 18 iulie 2022 la Secţia I Civilă fiind în stadiul de fond, iar ultima modificare a fost operată la data de 23 februarie 2024.

Potrivit Portalului Instanțelor de Judecată, părți în dosar sunt Ciuciu Gheorghe și SC Blue Night 2003 SRL în calitate de Intervenient, Administraţia Naţională Apele Române prin Administraţia Bazinală De Apă Dobrogea-Litoral în calitate de Reclamant și Comuna Limanu prin primar, Consiliul Local Limanu și Statul Român Prin Ministerul Finantelor în calitate de Pârâți.

La termenul din 23 februarie 2024 instanța a decis amânarea cauzei.

„Solutia pe scurt: În vederea administrării probelor propuse, amână judecarea cauzei la data de 17.05.2024“ – se arată în minuta instanței.

 
Despre Blue Night 2003 SRL

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 26 februarie 2024, Blue Night 2003 SRL a fost înființată în 2003, are sediul social în Strada Trivale, Nr. 5-7, Pitești, Județ Argeș și se ocupă cu „Hoteluri si alte facilitati de cazare similar“. Firma are mai multe puncte de lucru în Vama Veche, județul Constanța.

Asociați sunt Gheorghe Ciuciu cu 95% și Angelica Bungă cu 5%. Administrator este Gheorghe Ciuciu. Angelica Bungă mai figurează ca unic asociat la Alex John Retail SRL, iar Gheorghe Ciuciu mai figurează ca unic asociat și administrator la Alex John SRL.

În 2022, Blue Night 2023 SRL a declarat un angajat, profit de 215.291 lei și cifra de afaceri de 295.812 lei.

Despre Primăria Comunei Limanu

Daniel Gheorghe GEORGESCU este primarul comunei, Mihai FEODOROF – viceprimar, iar Crăciun Petrache Lorena Antonia este secretar general
Din Consiliul Local Limanu fac parte: Alecsoiu Adriana - PSD, Ciobănel Nicolae - PSD, Crăciun Bogdan Victoraș - PSD, Crăciun Nicolae - PMP, Dumitru Marius - PSD, Enacache Fevronia Liliana - PSD, Feodorof Mihai - PSD, Guzu Dan Gabriel - PSD, Maricoiu Ionuț Cătălin - PNL, Mirciu Ion - Pro România Popescu Adrian - PER, Rață Cristina - PSD, Tutea Costel - PSD, Vlădescu Nicolae - PSD, Vlădescu Răzvan Ștefan – PNL

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 

SC Mega Image SRL, la judecată cu Direcția Generală Poliția Locală Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii