Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:11 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătorii din Constanţa au decis! Asociaţia Magistraţilor din România, la un pas de evacuare din Palatul de Justiţie Bucureşti

ro

16 Sep, 2017 00:00 1957 Marime text
Judecătoria Constanţa a admis cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Curtea de Apel Bucureşti în contradictoriu cu pârâţii Asociaţia Magistraţilor din România şi Filiala Bucureşti a Asociaţiei Magistraţilor din România.
 
Pe cale de consecinţă, instanţa a dispus evacuarea pârâţilor - Asociaţia Magistraţilor din România şi Filiala Bucureşti a Asociaţiei Magistraţilor din România - din camera P128, situată în imobilul din Bucureşti, Splaiul Independenţei nr. 5, Sector 4, Palatul de Justiţie.
 
Dosarul a ajuns la Judecătoria Constanţa aproape de finele lunii iunie 2015. În perioada 14 octombrie 2015 -24 februarie 2016, judecata cauzei a fost suspendată.
 
Decizia Judecătoriei Constanţa a fost atacată de Asociaţia Magistraţilor din România, Filiala Bucureşti a Asociaţiei Magistraţilor din România la Tribunalul Constanţa. Cauza a fost pe rolul instanţei anterior precizate. Primul termen a fost stabilit pentru data de 12 octombrie.
 
Facem precizarea că am încercat să obţinem un punct de vedere atât de la reclamanţi, cât şi de la pârâţii dosarului, însă, până la închiderea ediţiei, acest lucru nu a fost posibil.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii