Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:05 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătorii au respins cererea prin care ÎPS Teodosie cerea anularea deciziei de carantinare

ro

27 Jan, 2022 11:36 1990 Marime text


Judecătorii au respins acțiunea înaintată de către ÎPS Teodosie, în dosarul înregistrat pe rolul Judecătoriei Constanța, prin care arhiepiscopul cerea anularea deciziei de carantină emisă de către DSP București. Acțiunea poate fi atacată în apel.

Contactat de către cotidianul ZIUA de Constanța, avocatul arhiepiscopului, Mircea Victor Daniel Chitic, a precizat că va continua demersurile, urmând să depună apel.

Amintim că pe rolul Judecătoriei Constanța, a fost înregistrat pe 25 ianuarie 2022 dosarul cu numărul 1376/212/2022, prin care ÎPS Teodosie a cerut suspendarea și anularea deciziei de carantinare impusă de către DSP București, în momentul în care ierarhul a revenit în țară din Iordania, pe 20 decembrie a.c.

Decizia de carantinare a primit-o târziu, după cele declarate de către Eugen Tănăsescu, purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, care anunța în urmă cu câteva zile că a fost depusă acțiunea în instanță. Ieri, 26 ianuarie 2022, a avut loc termen în dosarul menționat anterior, ședința a avut loc la ora 09.30. Judecătorii au decis să amâne pronunțarea pentru joi, 27 ianaurie 2022.


Citește și:
Astăzi are loc pronunțarea în dosarul în care ÎPS Teodosie cere anularea deciziei de carantinare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii