Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătoria Constanța, răspuns-surpriză în procesul deschis de ÎPS Teodosie Secției 3 Poliție

ro

17 Nov, 2022 14:20 6271 Marime text


Răspuns-surpriză, de la Secția Civilă a Judecătoriei Constanța, într-unul dintre procesele deschise de către ÎPS Teodosie, Arhipiescopul Tomisului, pe numele laic Teodosie Petrescu, polițiștilor din Constanța, mai exact, Secției 3 Poliție!

După ce au amânat pronunțarea unui verdict timp de mai multe luni la rând, judecătorii Secției Civile au decis astăzi, 17 noiembrie 2022, să repună cauza pe rol!

Instanța a decis să reia procesul după sărbători, pe 25 ianuarie 2022, de la ora 15.30, urmând ca părțile din proces să primească citație.

De asemenea, judecătorii i-au pus în vedere ÎPS Teodosie să depună la dosarul cauzei o copie integrală a procesului-verbal contestat sau originalul acestuia.

Decizia de azi a Judecătoriei Constanța poate fi atacată odată cu fondul cauzei.

Amintim, procesul a fost deschis când ÎPS Teodosie a contestat amenda primită de la polițiștii Secției 3 Constanța pentru nerespectarea măsurii carantinei.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii