Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătoria Constanța, primul termen în scandalul de la Teatrul Oleg Danovski

ro

21 Jan, 2022 00:00 1955 Marime text

 
  • Monica Chereches și Horațiu Chereches sunt reclamanți. Pârâții sunt Marian Basarabeanu, Sorin Ionuț Gâlcă, Petronela Iordache, Codruț Ștefan Răuț și Elena Vasile.
 
Judecătoria Constanța a stabilit primul termen în dosarul în care Monica Cherecheş, directorul Direcţiei Balet din cadrul Teatrului „Oleg Danosvki”, și soțul ei, cunoscutul coregraf Horaţiu Cherecheş, figurează ca reclamanți într-un dosar civil ce pare că are o strânsă legătură cu scandalul în care câțiva angajaţi ai Teatrului „Oleg Danovski“ au afirmat că ar fi fost umiliți și abuzați sexual.
 
Primul  termen a fost stabilit pentru data de 04 martie 2022, potrivit Termene.ro
 
Conform portalului instanțelor de judecată, pe data de 13 octombrie 2021, pe rolul Secţiei civilă a Judecătoriei Constanța a fost înregistrat dosarul cu numărul unic 26968/212/2021, având ca obiect „actiune in raspundere delictuală“.
 
Părţile cauzei sunt: Monica Chereches și Horațiu Chereches – reclamanți.
 
De partea cealaltă, pârâții sunt: Marian Basarabeanu, Sorin Ionuț Gâlcă, Petronela Iordache, Codruț Ștefan Răuț și Elena Vasile.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Scandalul de la Teatrul Oleg Danovski din Constanţa merge la Judecătoria Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii