Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:31 09 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătoria Constanța i-a cerut Consiliului Superior al Magistraturii doi judecători din țară. Ce răspuns a primit

ro

08 Oct, 2021 00:00 953 Marime text

  • Este vorba despre magistrații Otilia Poenar Ciochină, din cadrul Judecătoriei Medgidia, și, respectiv Costin Lucian Gheorghe, din cadrul Judecătoriei Cornetu.
  • Răspunsul Secției pentru judecători a fost unul negativ.
 
Judecătoria Constanța a adresat o solicitare Consiliului Superior al Magistraturii de detașare a doi judecători din țară în cadrul acestei instanțe.
 
Este vorba despre magistrații Otilia Poenar Ciochină, din cadrul Judecătoriei Medgidia, și, respectiv Costin Lucian Gheorghe, din cadrul Judecătoriei Cornetu.
 
Solicitarea instanței din Constanța a fost analizată de Secția pentru judecători de ieri, 7 octombrie 2021, de la ora 10.00, răspunsul CSM fiind, însă, unul negativ.
 
Astfel, reprezentanții Secției pentru judecători a CSM au apreciat solicitarea Judecătoriei Constanța ca fiind inadmisibilă, în ambele cazuri.
 
În aceste condiții, cei doi magistrați vor continua să își desfășoare activitatea la instanțele în cadrul cărora au fost desemnați inițial.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Cine este judecătorul din Constanța cerut de Ministerul Justiției
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii