Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Isis Medical Center, la judecată cu Primarul Municipiului Constanța

ro

30 Mar, 2022 00:00 1208 Marime text
Tribunalul Constanța, Secția Contencios administrativ și fiscal
  • La termenul de ieri, 29 martie, însă, societatea a depus la dosar o cerere de renunțare la judecată.
  • Completul CA1 al Secției de contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Constanța, prezidat de magistratul Dumitru Radu Comșa, vicepreședintele instanței, a luat ieri act de cererea de renunțare la judecată depusă la dosar.
  • Reprezentanții Biroului de presă al Primăriei Municipiului Constanța au declarat legat de acest caz, pentru ZIUA de Constanța, că acesta viza „o dispoziție de primar prin care s-a anulat avizul pentru programul de funcționare din cauza lipsei procesului verbal de recepție la terminarea lucrărilor de construire conform AC 2195 din 2008“.
 
Isis Medical Center SRL l-a dat în judecată pe Primarul Municipiului Constanța, solicitând instanței să suspende executarea unui act administrativ emis de acesta!
 
Dosarul a fost înregistrat pe rolul Secției de contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Constanța la data de 24 februarie 2022, unde a primit indicativul 1237/118/2022.
 
La termenul de ieri, 29 martie, însă, societatea a depus la dosar o cerere de renunțare la judecată.
 
Reprezentanții Biroului de presă al Primăriei Municipiului Constanța au declarat legat de acest caz, pentru ZIUA de Constanța, că acesta viza „o dispoziție de primar prin care s-a anulat avizul pentru programul de funcționare din cauza lipsei procesului verbal de recepție la terminarea lucrărilor de construire conform AC 2195 din 2008“.
 
Completul CA1 al Secției de contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Constanța, prezidat de magistratul Dumitru Radu Comșa, vicepreședintele instanței, a luat ieri act de cererea de renunțare la judecată depusă la dosar.
 
Se arată în hotărârea instanței că aceasta „ia act de renunțarea reclamantei la judecarea cererii de chemare în judecată“.
 
Decizia Tribunalului Constanța poate fi atacată în recurs, în termen de 30 de zile de la comunicare.
 
În cazul în care se va declara recurs, dosarul va ajunge pe masa judecătorilor de la Curtea de Apel Constanța.
 
Cifrele și asociații Isis Medical Center
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 29 martie 2022, firma Isis Medical Center a fost înființată în 2008 și are sediul social în Constanța, pe strada Mircea cel Bătrân, având ca obiect de activitate „activități de asistență spitalicească“.
 
Acțiunile sunt deținute de medicii Mohamed Zaher (67%) și Vlad Iustin Tica (33%), primul fiind și administratorul societății.
 
În 2018, firma a avut 75 de angajați, profitul a fost 54.067 de lei, iar cifra de afaceri a fost 16.552.990 de lei.
 
În 2019, au fost 65 de angajați, profitul a fost 391.888 de lei, iar cifra de afaceri a fost 14.940.300 de lei.
 
În 2020, numărul angajaților a fost 54, profitul a fost 1.986.798 de lei, iar cifra de afaceri a fost 18.046.474 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Isis Medical Center, un nou pas pentru transformarea fostului hotel Astoria în clinică medicală. PUZ-ul a fost lansat în dezbatere publică de Primăria Constanța (documente)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii