Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:51 27 06 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Isconpro SRL din Iași cheamă în judecată municipiul Constanța. Dosarul are ca obiect un litigiu privind achiziţiile publice

ro

28 May, 2022 00:00 774 Marime text
  • Societatea Isconpro SRL a înregistrat pe rolul Curții de Apel Constanța, secţia de contencios administrativ și fiscal dosarul nr. 292/36/2022 ca are ca obiect un litigiu privind achiziţiile publice
  • Isconpro SRL este reclamant în dosar iar municipiul Constanța are calitatea de pârât
  • Firmă de consultanță are sediul în Iași și a fost înființată în 2018
 

Societatea Isconpro SRL a înregistrat pe rolul Curții de Apel Constanța, secţia de contencios administrativ și fiscal dosarul nr. 292/36/2022 ca are ca obiect un litigiu privind achiziţiile publice.

Recursul are la bază decizia CNSC nr. 975/C10/820/10.05.2022, vezi secțiunea „citește și”. Isconpro SRL este reclamant în dosar iar municipiul Constanța are calitatea de pârât.

Magistrații nu au stabilit deocamdată în termen de judecată în această speță.

Isconpro SRL este o firmă de consultanță din Iași. Societatea este înființată în 2018 și are drept obiect principal de activitate „Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”.

Societatea a câștigat contractul de audit energetic, expertiză tehnică, studii de teren –geotehnic și topografic, DALI, proiect tehnic pentru autorizarea lucrărilor pentru ‟Creșterea eficienței energetice a imobilului Colegiul Național Pedagogic ‟Constantin Brătescu‟ din Constanța în valoare de 403.500 lei fără TVA.

Administratorii firmei ieșene sunt Iulian și Ionela Silvia Pricop, fiecare dintre ei deținând 50% din acțiuni.

Firma are 3 angajați, iar potrivit www.confidas.ro, pentru anul 2020 a declarat un profit net de 78.127 lei la o cifră de afaceri de 516.032 lei.
Compania are contracte de peste 1.000.000 lei cu instituțiile statului.


De asemenea, cei doi administratori, mai dețin o firmă cu același obiect de activitate – Isconpro HD SRL.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

O companie din Iași va realiza auditul și proiectul tehnic de reabilitare energetică a Colegiului Național Pedagogic ‟Constantin Brătescu‟ din Constanța

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii