Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ÎPS Teodosie, victorios asupra polițiștilor, la Judecătoria Constanța! (MINUTA)

ro

09 Feb, 2023 13:57 2675 Marime text


În urmă cu scurt timp, ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a câștigat unul dintre procesele intentate poliștilor din Constanța!

Secția Civilă a Judecătoriei Constanța a admis plângerea contravențională formulată de ÎPS Teodosie, pe numele laic, Teodosie Petrescu și au decis că înaltul ierarh nu trebuie să achite amen/da aplicată de polițiștii Secției 3 din Constanța.

Decizia judecătorilor a fost luată în dosarul 4885/212/2022 al Judecătoriei Constanța și vizează una dintre sancțiunile primite de arhiepiscopul Tomisului în legătură cu măsura carantinării în timpul pandemiei Covid-19.

Iată minuta hotărârii pronunțate azi de judecătorii Secției Civile:


Admite plângerea
Solutia pe scurt: Admite plângerea. Anulează procesul-verbal seria PF nr. 0100472/22.01.2022 întocmit de intimatul .... Exonerează de la plata amenzii. Ia act că nu au fost solicitate cheltuieli de judecată.


Decizia instanței poate fi atacată în apel de către polițiști, în termen de 30 de zile de la comunicarea hotărârii motivate.

Dacă polițiștii vor face apel, dosarul va ajunge pe rolul Tribunalului Constanța.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii