Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:37 19 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPS Teodosie a pierdut procesul intentat Universității Ovidius din Constanţa

ro

27 Sep, 2021 14:19 2952 Marime text
 
Tribunalul Constanța s-a pronunțat azi în dosarul în care IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a dat în judecată Universitatea Ovidius Constanţa!
 
Instanța respins cererea formulată pe calea ordonanței presedintiale, formulată de către reclamantul Petrescu Teodosie, în contradictoriu cu pârâta Universitatea Ovidius Constanţa, ca nefondată.
 
Decizia nu este definitivă.
 
Potrivit info-sud-est.ro, Teodosie a dat în judecată Universitatea Ovidius pentru că nu i-a prelungit postul de titular (de la catedra Facultății de Teologie) după 65 de ani.

Potrivit datelor oficiale puse la dispoziție de Portalul Instanțelor de Judecată, dosarul 7004/118/2021 a fost repartizat completului de judecată CA4, prezidat de magistratul Daniela Georgeta Bogdan, însă cauza a fost judecată de completul prezidat de magistratul Iulia Laura Opariuc Dan, președintele Secției de contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Constanța.
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii