Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

INM face un anunţ foarte important! Cine sunt constănţenii care au trecut de proba eliminatorie

ro

03 Oct, 2017 00:00 4679 Marime text
Pentru concursul de admitere la INM s-au înscris 2.516 candidaţi, fiecare plătind câte 500 de lei, taxa de înscriere. Ulterior, după testările specifice, doar 400 de candidaţi au trecut de etapa eliminatorie
 
Institutul Naţional al Magistraturii a dat publicităţii tabelul cu rezultatele obţinute de candidaţi la proba eliminatorie din cadrul concursului de admitere la INM, care se derulează în perioada 4 iulie - 26 octombrie.
 
Lista candidaţilor admişi din Constanţa este deschisă, potrivit INM, de Flavia Ioana Toncu (unitatea de înscriere - Tribunalul Constanţa) şi continuată de Andrei Georgian Halută (unitatea de înscriere - Tribunalul Constanţa), Andrei Nicolae Davidescu (unitatea de înscriere - Tribunalul Constanţa), Dana Micu (unitatea de înscriere - Parchet Tribunalul Constanţa), Andreea Mădălina Răpsigan (unitatea de înscriere - Tribunalul Constanţa), Oana Maria Clichici (unitatea de înscriere - Tribunalul Constanţa), Dănuţa Ioana Bădrăgan (unitatea de înscriere - Tribunalul Constanţa), Iulian Bordeianu (unitatea de înscriere - Tribunalul Constanţa), Hacan Emrah Agisuna (unitatea de înscriere - Parchet Tribunalul Constanţa), Ionela Bălan (unitatea de înscriere - Tribunalul Constanţa), Mihaela Parteca (unitatea de înscriere - Tribunalul Constanţa), Gabriel Iulian Şerban (unitatea de înscriere - Tribunalul Constanţa), Lucian Belecciu (unitatea de înscriere - Tribunalul Constanţa), Constantin Răzvan Iacob (unitatea de înscriere - Tribunalul Constanţa).
 
Asta în timp ce lista candidaţilor din Constanţa declaraţi respinşi este deschisă, potrivit INM, de Teodora Lazăr (unitatea de înscriere - Tribunalul Constanţa) şi continuată de Elena Alina Lungu (unitatea de înscriere - Tribunalul Constanţa), Andreea Ioana Florea (unitatea de înscriere - Tribunalul Constanţa), Gelia Andrada Iordache (unitatea de înscriere - Parchet Tribunalul Constanţa) şi Filofteia Clara Jarcalete (unitatea de înscriere - Tribunalul Constanţa).
 
Conform Institutului Naţional al Magistraturii, concursul se organizează pentru ocuparea a 200 de locuri de auditori de justiţie şi, de asemenea, pentru ocuparea a două posturi vacante de personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor şi procurorilor din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii. Din cele 200 de locuri de auditori de justiţie, 130 sunt alocate pentru ocuparea funcţiei de judecător şi 70 pentru ocuparea funcţiei de procuror.
 
De menţionat că la concursul de admitere la INM s-au înscris 2.516 candidaţi, fiecare plătind câte 500 de lei, taxa de înscriere. Ulterior, după testările specifice, doar 400 de candidaţi au trecut de etapa eliminatorie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii