Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Închisoare cu executare într-un dosar DIICOT Constanța!

ro

23 Feb, 2023 12:05 3327 Marime text


Trimis în judecată de procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunilor de trecere frauduloasă a frontierei de stat și pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi, un cetățean turc a fost condamnat la 2 ani şi 2 luni de închisoare cu executare!
 
Decizia de condamnare a fost luată de Tribunalul Constanţa și contestată la Curtea de Apel Constanța, instanță ce va lua o decizie definitivă!
 
Pe scurt, inculpatul este acuzat că, la finele anului 2021, ar fi intrat în mod ilegal pe teritoriul României, prin trecerea frauduloasă a frontierei bulgaro-române, şi, cu acelaşi prilej, a îndrumat şi călăuzit în scopul trecerii frauduloase a frontierei de stat a României, un grup format din cinci cetăţeni turci de etnie kurdă, aceştia fiind depistaţi după ce reuşiseră să traverseze frontiera bulgaro-română.
 
Potrivit magistraților, inculpatul a recunoscut şi regretat faptele săvârşite.
 
Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.

Foto cu rol ilustrativ!
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Scene ca-n „Final destination“, la Cogealac! Ce spune procurorul criminalist Zafer Sadîc (VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii