Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:41 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Închisoare cu executare după un accident naval la Tulcea!

ro

25 Oct, 2022 00:00 2544 Marime text
 
 
  • În actul de sesizare a instanței, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa arată că, la jumătatea lunii iulie 2018, polițiștii din Tulcea au fost sesizați prin apel 112, cu privire la producerea unui accident naval.
  • În urma cercetărilor specifice, oamenii legii au stabilit că remorcherul Brădeşti în convoi cu un ponton dormitor, ajuns în port, zona MM 0+1000 m, în urma manevrei de acostare, pontonul dormitor a avariat mai multe ambarcaţiuni acostate la malul drept.
  • În fața magistraților, inculpatul și-a recunoscut fapta.
 
Trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unei nave sau exercitarea atribuţiilor de serviciu de care persoană care are în sânge o îmbibaţie alcoolică mai mare de 0,80g/l pur în sânge, un bărbat din Tulcea a fost condamnat definitiv la închisoare cu executare!
 
Cel în cauză a luat un an de închisoare, pentru săvârsirea infractiunii de conducerea unei nave sau exercitarea atributiilor de serviciu de către o persoană care are în sânge o îmbibatie alcoolică mai mare de 0,80g/l pur în sânge.
 
Pedeapsa se va executa în regim de detentie.
 
Decizia este definitivă și a fost luată de judecătorii de la Curtea de Apel Constanța.
 
În actul de sesizare a instanței, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa arată că, la jumătatea lunii iulie 2018, polițiștii din Tulcea au fost sesizați prin apel 112, cu privire la producerea unui accident naval.
 
În urma cercetărilor specifice, oamenii legii au stabilit că remorcherul Brădeşti în convoi cu un ponton dormitor, ajuns în port, zona MM 0+1000 m, în urma manevrei de acostare, pontonul dormitor a avariat mai multe ambarcaţiuni acostate la malul drept.
 
În fața magistraților, inculpatul și-a recunoscut fapta.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Cetățean rus arestat la Constanța, în vederea extrădării
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii