Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Începe procesul preotului Marius Silviu Elama, din Arhiepiscopia Tomisului

ro

04 Jan, 2022 00:00 2268 Marime text

 
  • În actul de sesizare a instanței se arată că, la data de 13 aprilie 2020, în jurul orei 16.25, inculpatul Elama Marius Silviu a condus autoturismul marca Volkswagen, cu numărul de înmatriculare (...), pe strada Tisei, din localitatea Eforie Nord, județul Constanța, având o îmbibație alcoolică peste limita legală, respectiv de 3,68 g/l alcool pur în sânge (la orele 17.12 –prima probă) și de 3,38 g/l alcool pur în sânge (la orele 18.12 -  a doua probă).
 
Judecătoria Constanța a dat undă verde pentru începerea procesului în care preotul Marius Silviu Elama, din Arhiepiscopia Tomisului, este acuzat de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.
 
Preotul a fost trimis în judecată de Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.
 
Recent, Judecătoria Constanța a constatat legalitatea sesizării instanței sub aspectul regularității rechizitoriului emis în dosarul nr. 3956/P/2020 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, legalitatea administrării probelor în cursul urmăririi penale. Pe cale de consecință, instanța a constatat legalitatea efectuării actelor de urmărire penal și a dispus începerea judecății cauzei privind pe inculpat pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
Decizia Judecătoriei Constanța (dosar 28573/212/2021/a1) nu este definitivă!
 
În actul de sesizare a instanței se arată că, la data de 13 aprilie 2020, în jurul orei 16.25, inculpatul Elama Marius Silviu a condus autoturismul marca Volkswagen, cu numărul de înmatriculare (...), pe strada Tisei, din localitatea Eforie Nord, județul Constanța, având o îmbibație alcoolică peste limita legală, respectiv de 3,68 g/l alcool pur în sânge (la orele 17.12 –prima probă) și de 3,38 g/l alcool pur în sânge (la orele 18.12 -  a doua probă).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Un preot din Arhiepiscopia Tomisului, condamnat definitiv pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului (video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii