Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iași Soț și soție, reținuți pentru trafic de droguri

ro

25 Sep, 2020 14:42 1642 Marime text
  • Doi inculpați, soț și soție, reținuți pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

La data de 25.09.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.  

În cauză s-a reținut faptul că cei doi inculpați, soț și soție, au desfășurat, pe raza municipiului Iaşi, o intensă activitate de trafic de droguri de risc, pe care le achiziționau periodic din state membre U.E. şi care îi erau trimise prin diferite firme de transport internaţional de persoane, fiind disimulate în bagaje.

La data de 24.09.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iași împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Iași au efectuat o percheziție domiciliară în urma căreia au fost ridicate droguri de risc (cannabis), bani susceptibili a proveni din traficul de droguri, precum şi alte bunuri care ar fi ajutat în activităţile ilicite.

În cursul zilei de astăzi, cei doi inculpați urmează să fie prezentați Tribunalului Iași, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Iași.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție, transmit procurorii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii