Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotărârea prin care s-au stabilit taxele și impozitele pe 2021 din Constanța ar putea fi anulată (document)

ro

06 Oct, 2021 00:00 2027 Marime text

 
  • Dosarul a fost recent înregistrat pe rolul Secției de contencios administrativ și fiscal a instanței, unde a primit indicativul 7243/118/2021.
  • Hotărârea integrală și anexele sale pot fi consultate în Secțiunea Document.
 
Hotărârea Consiliului Local Municipal Constanța nr. 433/2020, prin care au fost stabilite taxele și impozitele locale din Constanța, pentru anul 2021, a fost contestată la Tribunalul Constanța.
 
Dosarul a fost recent înregistrat pe rolul Secției de contencios administrativ și fiscal a instanței, unde a primit indicativul 7243/118/2021.
 
Părți în cauză sunt Florin Codin, reprezentat de avocatul Florin Scupra, în calitate de reclamant, și, respectiv, Consiliul Local al Municipiului Constanța, în calitate de pârât.
 
Obiectul dosarului este reprezentat de „anulare act administrativ HCL nr. 433/2020“.
 
Amintim, prin Hotărârea Consiliului Local Municipal Constanța nr. 433 din 28 decembrie 2020, au fost stabilite impozitele și taxele locale la nivelul municipiului în anul 2021.
 
Hotărârea integrală și anexele sale pot fi consultate în Secțiunea Document.
 
În ce privește procesul de la Tribunalul Constanța, în cauză nu a fost stabilit încă prima înfățișare, dosarul fiind recent înregistrat.
 
Mai trebuie precizat că, indiferent care va fi decizia Tribunalului Constanța cu privire la anularea hotărârii prin care au fost stabilite taxele și impozitele locale pentru anul în curs, aceasta va putea fi atacată de oricare dintre părțile nemulțumite la instanța superioară, în recurs.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Dezvoltatorii au obligația să înființeze spații verzi! Prefectura Constanța a atacat în instanță „reconstrucția ecologică” a orașului Năvodari
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii