Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fragmente de dronă depistate în zona de frontieră dintre Republica Moldova și Ucraina (GALERIE FOTO)

ro

17 Feb, 2024 20:41 587 Marime text
Sursa foto: Facebook/Poliția de Frontieră a Republicii MoldovaAlte fragmente de dronă au fost depistate în zona de frontieră moldo-ucraineană. 

Poliția de Frontieră anunță că astăzi, 17 februarie 2024, în jurul orei 16:40, în apropierea localității Etulia Nouă, raionul Vulcănești, au fost identificate alte fragmente ale unei drone, asemănătoare celei de tip „Герань-2". Rapid, informațiile au fost transmise autorităților competente, iar accesul în zona unde s-au găsit resturile dronei a fost restricționat.

Potrivit Poliției de Frontieră a Republicii Moldova, fragmentele de dronă au fost depistate într-un câmp, la aproximativ 2 km de linia frontierei moldo-ucrainene și circa 5 km de localitate.

„Este important să subliniem că până la moment autoritățile au implementat toate măsurile necesare pentru a menține ordinea, liniștea și siguranța publică. Nu există pericol pentru comunitate.
Pentru a preveni răspândirea informațiilor false și pentru a evita panicarea populației, vă rugăm să rămâneți calmi și să vă informați din surse oficiale.
Fragmentele sunt ridicate de experții Centrului tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP și urmează să fie supuse expertizei“ - au mai precizat reprezentanții Poliției de Frontieră a Republicii Moldova.

Citește și: 

Prăbușirea necontrolată a unei drone utilizate în atacul asupra porturilor din Ucraina în județul Tulcea, o nouă violare a spațiului aerian al României
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii