Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul președinte al Curții de Apel Constanța, la Ministerul Justiției. Doi membri CSM s-au opus

ro

16 Jan, 2021 00:00 2050 Marime text
  • Decizia a fost luată de Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii, care a admis cererea formulată de Ministerul Justiției.
  • Pentru plecarea judecătorului din Constanța la minister și-au exprimat votul nouă membri ai Secției pentru judecători, în timp ce alți doi au votat pentru respingerea cererii formulate de minister.
  • Judecătorul Gabriel Sandu Lefter a fost președinte al Curții de Apel Constanța, fiind numit în funcție la data de 1 ianuarie 2016.
 
Magistratul Gabriel Sandu Lefter, fostul președinte al Curții de Apel Constanța, fost candidat la funcția de vicepreședinte al instanței, va pleca, pentru o perioadă de un an, la Ministerul Justiției.
 
Decizia a fost luată de Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii, care a admis cererea formulată de Ministerul Justiției.
 
Pentru plecarea judecătorului din Constanța la minister și-au exprimat votul nouă membri ai Secției pentru judecători, în timp ce alți doi au votat pentru respingerea cererii formulate de minister.
 
Astfel, detașarea fostului președinte al Curții de Apel Constanța la Ministerul Justiției va fi valabilă pentru o perioadă de un an, care va începe luni, 18 ianuarie 2021.
 
Judecătorul Gabriel Sandu Lefter a fost președinte al Curții de Apel Constanța, fiind numit în funcție la data de 1 ianuarie 2016.
 
La data de 1 ianuarie 2019, funcția de președinte al Curții de Apel Constanța a revenit magistratului Marius Cristian Epure.
 
Până la detașarea în cadrul ministerului, judecătorul Gabriel Sandu Lefter își desfășura activitatea în cadrul Secției I Civile a Curții de Apel.
 
Sursa foto: Google Maps
 
Citește și:

Au fost stabilite completurile de judecători de la Curtea de Apel Constanța! Penal, civil și contencios administrativ și fiscal
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii