Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost poliţist de la Rutieră, dat în judecată de IPJ Constanţa

ro

22 Feb, 2019 00:00 3769 Marime text
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a chemat la judecată un fost poliţist rutier din judeţul Constanţa. Fostul om al legii a fost condamnat definitiv de judecătorii Curţii de Apel Constanţa, în 2017, la trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere, pentru luare de mită.
 
Acum, IPJ Constanţa cere de la fostul poliţist aproximativ 3.500 de lei, bani pe care cel în cauză i-ar fi primit sub forma unor venituri salariale necuvenite. Solicitarea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa a fost admisă în primă instanţă, însă fostul poliţist a contestat decizia. Acum, dosarul va fi trimis spre soluţionare Tribunalului Constanţa.
 
Amintim că, în 2016, poliţistul ar fi oprit pentru control pe un bărbat care circula cu maşina personală ce ar fi avut folii autocolante pe geamurile din faţă. Se pare că omul legii nu ar fi luat nicio măsură, ar fi pretins suma de 50 de euro şi i-ar fi cerut să îl caute într-o altă zi pentru a-i da banii. Şoferul ar fi reclamat fapta agentului de poliţie la Direcţia Generală Anticorupţie (DGA) - Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa. Ofiţerii DGA l-ar fi prins în flagrant pe poliţist în timp ce ar fi primit suma de 50 de euro de la denunţător.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii