Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:18 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost ales local în Medgidia, Stelică Caprinciu, devine consilier județean pe lista PNL

ro

15 Nov, 2021 00:00 2438 Marime text
  • Magistrații sunt chemați să valideze mandatul de consilier județean a liberalului Stelică Caprinciu
  • Caprinciu îl înlocuiește în CJC pe Geafer Dincer
  • A fost timp de două mandate, consilier local în cadrul CL Medgidia și membru în Consiliul de Administrație al Spitalului de la Medgidia
  • Viitorul consilier județean a absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea Economia Industriei Construcţiilor şi Transporturilor
  • Din 1995, este contabil autorizat
  • A lucrat la IMUM Medgidia, SC Dobrogea Yeni Kapadokya SRL, SC Dobrogea şi SC Cereal Impex SRL
 

 
Pe rolul Tribunalului Constanța a fost înregistrat dosarul nr. 8478/118/2021. Magistrații sunt chemați să valideze mandatul de consilier județean a liberalului Stelică Caprinciu.

Caprinciu îl înlocuiește în CJC pe Geafer Dincer, după ce acesta a fost numit subsecretar de stat în cadrul Departamentului pentru Relații Interetnice.

Stelică Caprinciu a fost timp de două mandate, consilier local în cadrul CL Medgidia și membru în Consiliul de Administrație al Spitalului de la Medgidia.

Viitorul consilier județean a absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea Economia Industriei Construcţiilor şi Transporturilor. Din 1995, este contabil autorizat, expert contabil, membru al Corpului Experţilor Contabili şi Contabili Autorizaţi (CECCAR ) din România, filiala Constanţa.

A lucrat la IMUM Medgidia, SC Dobrogea Yeni Kapadokya SRL, SC Dobrogea şi SC Cereal Impex SRL.

Precizări:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Case, terenuri şi… noroc Moştenire de 57.000 de lei pentru consilierul local de la Medgidia Stelică Caprinciu (documente)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii