Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusiv Noi procurori pentru Constanța și Tulcea! Să-i cunoaștem (DOCUMENT)

ro

28 Mar, 2024 17:00 1981 Marime text
Judecătoria Mangalia și Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia
  • Noi procurori de la Constanța și Tulcea vin din avocatură, din Poliție ori chiar din parchete sau instanțe, fiind grefieri.
Șapte procurori noi vor fi numiți în funcție prin decret prezidențial pentru parchetele din județele Constanța și Tulcea, arondate Parchetului de pe lângă Curtea de Apel ConstanțaParchetul General al Dobrogei.
 
Informația a fost făcută publică de către Consiliul Superior al Magistraturii care a decis, în cadrul Secției pentru Procurori, înaintarea către Președintele României a propunerilor privind numirea în funcția de procuror.
 
Conform datelor oficiale, dintre cei șapte noi procurori, trei vor fi numiți la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, doi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea, unul, la Parchetul Judecătoriei Medgidia și unul, la Parchetul Judecătoriei Mangalia.
 
Noi procurori de la Constanța și Tulcea vin din avocatură, din Poliție ori chiar din parchete sau instanțe, fiind grefieri.
 
Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța
 
Adrian George Iconaru – Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța (absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității București)
Elena Larisa Tufan – Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța (grefier la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța)
Viorel Mihai Oprea – Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța (ofițer în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța)
 
Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia
 
Simona Elena Nadă – Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia (avocat, Baroul Constanța)
 
Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia
 
Nicolae Tomescu – Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia
 
Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea
 
Filofteia Mitișoi – Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea (avocat, Baroul Argeș)
Daniela Maria Veselu – Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea (grefier, Judecătoria Drobeta-Turnu Severin)
 
Președintele Klaus Iohannis urmează să semneze decretele privind numirea în funcția de procurori a celor șapte proaspeți magistrați, urmând ca aceștia să-și înceapă astfel activitatea la unitățile de parchet unde au fost desemnați.
 
În Secțiunea Document poate fi consultată HCM 508 din 21 martie 2024, ce cuprinde numele tuturor noilor procurori din țară și unitățile de parchet la care vor fi numiți.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Exclusiv
Valul nou în magistratură! Cine sunt și de unde vin noii judecători din Constanța și Tulcea. Lista (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii