Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclus de două ori din partid, fostul consilier Emil Banias continuă procesul cu ALDE Constanța

ro

17 Oct, 2020 00:00 3281 Marime text
  • Fostul consilier județean Emil Banias continuă procesul cu filiala ALDE Constanța. Banias a cerut în instanță anulare act hotărâre nr. 46/27.06.2020 prin care a fost exclus din partid
  • Dosarul este înregistrat pe rolul secției I civile a Tribunalului Constanța


Fostul consilier județean Emil Banias continuă procesul cu filiala ALDE Constanța. Banias a cerut în instanță anulare act hotărâre nr. 46/27.06.2020 prin care a fost exclus din partid.

Banias a declarat pentru ZIUA de Constanța că nu renunță la proces, chiar dacă mandatul de ales județean s-a încheiat și se gîndește să le ceară chiar daune materiale, pentru modul în care au procedat în cazul său : “Am fost exclus nestatutar, de două ori din partid. Nu mai există nicio miză, vreau doar să le demonstrez că au greșit în cazul meu și mă gândesc să le solicit și daune în acest sens. Sunt unul dintre membri fondatori ai acestui partid, acaparat între timp de tot felul de persoane. Eu sunt în continuare membru ALDE”.

Dosarul este înregistrat pe rolul secției I civile a Tribunalului Constanța.


Citește și:

Emil Banias vrea să ceară daune morale ALDE-filiala Constanța “Nu mai există nicio miză, vreau doar să le demonstrez că au greșit în cazul meu”!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii