Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:36 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este oficial! Rupa Technologies SRL, controlată de Roberto Vincentelli, și de Novifert SRL, radiată de la Registrul Comerţului!

ro

20 Feb, 2023 00:00 1271 Marime text
 
 
  • Rupa Technologies SRL este controlată, potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 19 februarie 2023, de italianul Roberto Vincentelli, cu 52 %, dar și de SC Novifert SRL, din Năvodari, cu 48%.
  • Novifert SRL este asociat unic al Combinatului de Ingrăşăminte Chimice SRL, tot din Năvodari.
  • SC Novifert SRL are sediul social în oraşul Năvodari, strada Principală, pavilion administrativ, judeţul Constanţa, și este controlată de italianul Sudati Ernesto, care deține 99.99%, acesta fiind și administratorul companiei. Celălalt asociat este Cagnani Alfredo, tot din Italia.
 
Judecătorii la Tribunalul Constanța au dispus radierea de la Registrul Comerţului a societății comerciale Rupa Technologies SRL, cu sediul în Năvodari, pe strada Principală! Rupa Technologies SRL este controlată, potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 19 februarie 2023, de italianul Roberto Vincentelli, cu 52 %, dar și de SC Novifert SRL, din Năvodari, cu 48%.
 
Novifert SRL este asociat unic al Combinatului de Ingrăşăminte Chimice SRL, tot din Năvodari.   
 
SC Novifert SRL are sediul social în oraşul Năvodari, strada Principală, pavilion administrativ, judeţul Constanţa, și este controlată de italianul Sudati Ernesto, care deține 99.99%, acesta fiind și administratorul companiei, potrivit Confidas.ro. Celălalt asociat este Cagnani Alfredo, tot din Italia, conform sursei.
 
Revenind la decizia Tribunalului Constanța, conform portalului instanțelor de judecată, în dosarul 5108/118/2022, instanța a admis cererea formulată de SC Novifert SRL și a dispus radierea din registrul comerţului a SC Rupa Technologies SRL.
 

„Dispune comunicarea hotărârii persoanei juridice la sediul social, Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală - Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa şi Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa, în vederea efectuării cuvenitelor menţiuni şi afişării pe pagina de internet a Oficiului Naţional al Registrului Comerţului şi pe portalul de servicii on – line al acestuia, precum şi la sediul oficiului registrului comerţului în care este înregistrată persoana juridică“, potrivit minutei judecătorești.

 
Decizia Tribunalului Constanța nu este una definitivă, ea putând fi contestată cu apel în termen de 30 zile de la efectuarea publicităţii prin afişarea pe pagina de internet a Oficiului Naţional al Registrului Comerţului şi pe portalul de servicii on – line al acestuia.
 
Cererea de apel se va depune la instanţa a cărei hotărâre se atacă, respectiv Tribunalul Constanţa, iar o copie a cererii de apel se depune de apelant la oficiul registrului comerţului, pentru menţionare în registrul comerţului.
 
Așa cum arătam și mai sus, potrivit Confidas.ro, SC Rupa Technologies SRL, are sediul în Năvodari, pe strada Principală, și este controlată, potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 19 februarie 2023, de italianul Roberto Vincentelli, cu 52 %, dar și de SC Novifert SRL, din Năvodari, cu 48%.
 
SC Rupa Technologies SRL este inactivă fiscal, a fost fondată în 2010, și s-a ocupat de lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat, se mai arată în Confidas.ro.
 
Pentru anul 2011, fără niciun angajat, Rupa Technologies SRL a declarat o cifră de afaceri de 0 lei, cheltuieli de 2.656 de lei, ceea ce a dus la o pierdere de 2.656 de lei, potrivit Confidas.ro.
 
Iatlianul Roberto Vincentelli mai apare în Vincentelli Farming SRL și în Covesper Internaţional SRL, iar în trecut a figurat în Ecological Center SA și în Marway Fertilchim SA, radiate, tot potrivit Confidas.ro
 
Novifert SRL, asociat unic al Combinatului de Ingrăşăminte Chimice SRL
 
SC Novifert SRL are sediul social în oraşul Năvodari, strada Principală, pavilion administrativ, judeţul Constanţa, și este controlată de italianul Sudati Ernesto, care deține 99.99%, acesta fiind și administratorul companiei. Celălalt asociat este Cagnani Alfredo, tot din Italia.
 
Pentru anul 2021, Novifert SRL a declarat un profit de 18.780.663 de lei, pentru 2020 -  2.467.972 de lei, iar în 2019 profitul declarat a fost de 1.864.306 de lei. 
 
Sudati Ernesto apare în Novifert SRL, în Combinatul de Ingrăşăminte Chimice SRL, iar în trecut a administrat Marway Fertilchim SA și în Ecological Center SA (administrator special), ambele radiate.
 
Combinatul de Ingrăşăminte Chimice SRL (cu mai multe puncte de lucru în Năvodari, Corbu și București) este controlată de Novifert SRL (asociat unic).
 
Potrivit RECOM, Combinatul de Ingrăşăminte Chimice se ocupă de fabricarea îngrăşămintelor şi produselor azotoase, iar pentru anul 2019 a raportat un profit de 8.024.164 de lei, pentru 2020 – 8.315.360 de lei, iar pentru 2021 profitul declarat a fost de 36.843.310 de lei.
 
Sursă: portal instanțe de judecată și Confidas.ro. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
A fost numit auditorul financiar al Combinatului de Ingrăşăminte Chimice Năvodari
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii