Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:28 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Electrocentrale Constanța versus Ministerul Energiei. Dosare pe masa magistraților

ro

08 Dec, 2023 20:44 909 Marime text

Pe rolul Judecătoriei Constanța a fost înregistrat dosarul nr. 31977/212/2023, care are ca obiect o acţiune în constatare.

Dosarul a ajuns pe masa magistraților la data de 04.12.2023, pe secția civilă. Obiectul dosarului constă în acţiune în constatare, fiind în stadiul de fond.

Părți în dosar sunt Electrocentrale Constanța SA prin administrator judiciar CITR Filiala București SPRL, în calitate de reclamant și Statul Roman prin Ministerul Energiei, în calitate de pârât.

Potrivit Portalului Instanțelor de Judecată, nu a fost stabilit termen în dosar.


Un alt dosar cu aceleași părți, pe masa magistraților

Pe rolul Judecătoriei Constanța a fost înregistrat dosarul nr. 31975/212/2023, care are ca obiect o acţiune în constatare

Dosarul a ajuns pe masa magistraților la data de 04.12.2023, pe secția civilă. Obiectul dosarului constă în acţiune în constatare, fiind în stadiul de fond.

Părți în dosar sunt Electrocentrale Constanța SA prin administrator judiciar CITR Filiala București SPRL, în calitate de reclamant și Statul Român prin Ministerul Energiei, în calitate de pârât.

Potrivit Portalului Instanțelor de Judecată, nu a fost stabilit termen în dosar.PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:

Falimentul RADET Constanța, amânat pentru anul 2024! În ce stadiu este dosarul în care se cere tragerea la răspundere pentru situației regiei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii