Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eco Fire Sistems SRL dă în judecată Groupama Asigurări SA. Dosarul la Judecătoria Constanța

ro

13 Oct, 2023 16:01 901 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
Pe rolul Judecătoriei Constanța, a fost înregistrat dosarul 26911/212/2023, care are ca obiect acțiunea în răspundere contractuală.
 
Dosarul a ajuns pe masa magistraților la data de 11.10.2023, pe secția de civilă. Obiectul dosarului constă în acțiunea în răspundere contractuală, fiind în stadiul de fond.
 
Părți în dosar sunt Eco Fire Sistems SRL, în calitate de reclamant și Groupama Asigurări SA, în calitate de pârât.
 
Nu a fost stabilit termen în dosar.
 
Despre Eco Fire Sistems:
 
Numele companiei Eco Fire Sistems este binecunoscut pe piața de colectare a deșeurilor din Dobrogea, dar și din țară.
 
Cu peste 1.200 de contracte publice, firma are un profit net raportat pe ultimul an de peste patru milioane de lei, majoritatea contractelor încheiate cu instituțiile publice vizând colectarea deșeurilor.
 
Potrivit termene.ro, compania Eco Fire Sistems a fost înființată în 2001 și are sediul social în Lumina, Sola A 314 1/1, având ca obiect de activitate „tratarea și eliminarea deșeurilor periculoase“.
 
Pachetul majoritar de acțiuni este deținut de Sandu Ionel Popescu, acesta fiind și administratorul firmei, iar restul de 15% îi revine Nicoletei Luminița Popescu.
 
Cifrele Eco Fire Sistems arată în 2021 o creștere a numărului angajaților (ajuns la 77) și a cifrei de afaceri (ajunsă la 37,4 milioane de lei), dar o scădere a profitului, care s-a situat la 4,01 milioane de lei în 2021, față de 5,05 milioane de lei în 2020. În anul 2022, firma a ajuns la 79 de salariați, o cifră de afaceri de 41 milioane lei și un profit de 3,19 milioane lei.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în diferite județe din țară, printre care Teleorman, Bihor, Olt, dar și Gorj.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Eco Fire Sistems SRL a încheiat 1.202 contracte de achiziții publice, în valoare totală de 103.804.829,75 de lei.
 
La Constanța, compania se ocupă de deșeurile Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, ale Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie, de cele ale centrelor de vaccinare.
 
De asemenea, compania se ocupă de deșeurile Spitalului Militar Constanța, ale Spitalului Cernavodă, dar și ale Spitalului de Boli Infecțioase din Galați.
 
Despre Groupama Asigurări SA:
 
Firma Groupama Asigurări SA are sediul în județul Cluj, municpiul Cluj, strada George Barițiu, nr. 1 și a fost înființata pe 7 octombrie 1994.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
Miruna Pascu, mama lui Matei Vlad Pascu, rămâne în arest preventiv
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii