Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:23 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosar la Curtea de Apel Constanța cu obiect litigiu privind funcţionarii publici. Cine sunt părțile implicate?

ro

11 Oct, 2023 09:42 919 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
Pe rolul Curții de Apel Constanța, a fost înregistrat dosarul 6133/118/2022, care are ca obiect litigiu privind funcţionarii publici Anulare act administrativ - Pretenţii.
 
Dosarul a ajuns pe masa magistraților la data de 06.10.2023, pe secția de contencios administrativ și fiscal. Obiectul dosarului constă în litigiu privind funcţionarii publici Anulare act administrativ - Pretenţii, fiind în stadiul de recurs.
 
Părți în dosar sunt Istrate Gabriela - prin Sindicatul Naţional Forţa Legii, în calitate de reclamant și Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa și Consiliul Judeţean Constanţa, în calitate de pârâți.
 
Nu a fost stabilit termen în dosar.

Gabriela Istrate ocupă funcția de șef serviciu la Consiliul Județean Constanța, conform portalului instituției. 

În primă instanță, magistrații au decis să îi dea câștig de cauză funcționarei. Iată soluția pe scurt: „Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta Istrate Gabriela în contradictoriu cu pârâtul Preşedintele Consiliuliui Judeţean Constanţa. Anulează Dispoziţia nr. 464/24.05.2022 emisă de Preşedintele Consiliuliui Judeţean Constanţa. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Constanţa - Secţia de contencios administrativ şi fiscal. Pronunţată astăzi, 31.05.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, conform portalului instanțelor
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:
Zi decisivă pentru Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii