Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosar cu PSD, rejudecat de Tribunalul Constanța. Cazul, amânat pentru luna octombrie

ro

05 Aug, 2022 14:45 1073 Marime text
  • Discuțiile se vor relua pe 19 octombrie 2022, după de Tribunalul Constanța a decis să amâne procesul, pentru comunicarea documentelor depuse.

Tribunalul Constanța a amânat pentru luna octombrie dosarul în care este rejudecată contestația lui Marian Paștea împotriva exluderii din PSD Hârșova și a pierderii mandatului de consilier local din oraș.
 
Este vorba despre dosarul 152/118/2021, trimis spre rejudecare de către Curtea de Apel Constanța, în urma admiterii apelului declarat de Marian Paștea împotriva deciziei inițiale a Tribunalului Constanța de a-i respinge acțiunea.
 
În dosarul 152/118/2021, părți sunt Marian Paștea, în calitate de apelant reclamant și, respectiv, Organizația Locală Hârșova a Partidului Social Democrat, Organizația Județeană Constanța a Partidului Social Democrat și Partidul Social Democrat, în calitate de intimați pârâți.
 
Amintim, în primă instanță, Marian Paștea pierduse procesul, la Tribunalul Constanța.
 
Judecătorii de la Secția I Civilă a Tribunalului hotărâseră, la finele anului trecut, să admită excepția lipsei calității procesuale pasive a pârâtului Partidul Social Democrat (Structura Centrală).
 
În această situație, Tribunalul respinsese cererea de chemare în judecată formulată în contradictoriu cu pârâtul Partidul Social Democrat (Structura Centrală), ca fiind introdusă împotriva unei persoane lipsite de calitate procesuală pasivă.
 
Instanța respinsese excepţia inadmisibilităţii cererii de chemare în judecată, invocată de către pârâtul Partidul Social Democrat – Organizaţia Judeţeană Constanţa, ca neîntemeiată.
 
Totuși, judecătorii au respins cererea de chemare în judecată formulată în contradictoriu cu pârâtul Partidul Social Democrat – Organizaţia Judeţeană Constanţa, ca neîntemeiată.
 
Această hotărâre a fost atacată în apel de către Marian Paștea, iar apoi Curtea de Apel Constanța a decis rejudecarea cazului.
 
Acum, discuțiile se vor relua pe 19 octombrie 2022, după de Tribunalul Constanța a decis să amâne procesul, pentru comunicarea documentelor depuse.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii