Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Discuții la Curtea de Apel Constanța pentru Autorizaţia de Construire a Catedralei Eroilor „Sfânta Treime“, de lângă Casa de Cultură

ro

31 Jan, 2022 15:59 1514 Marime text


Curtea de Apel Constanța a purtat astăzi, 31 ianuarie 2022, discuții pe marginea dosarului în care Asociația Constanța Altfel a solicitat anularea Autorizației de Construire a Catedralei Eroilor „Sfânta Treime“, de lângă Casa de Cultură din Constanța.

Inițial, astăzi era programat să se desfășoare recursul declarat de Asociația Constanța Altfel împotriva deciziei Tribunalului Constanța de a respinge cererea de anulare a autorizației.

Cu toate acestea, dată fiind reorganizarea Curții de Apel Constanța, prin modificările de la nivelul Secției a II-a Civile, de contencios administrativ și fiscal, a instanței, astăzi dosarul a fost versionat și înaintat noii Secții de contencios administrativ și fiscal.

În acest context, recursul propriu-zis în dosarul 5311/118/2019* urmează să fie judecat la termenul stabilit astăzi pentru data de 14 martie 2022.

Dosarul 5311/118/2019* se află în atenția completului C2 Recurs al Secției de contencios administrativ și fiscal a Curții de Apel Constanța, format din magistrații Carmen Duță, Livia Augustina Nistor și Marilena Mircioi.

Oricare va fi decizia Curții de Apel Constanța în acest proces, ea va fi definitivă.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii