Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:54 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIICOT Bărbat, reținut pentru trafic de droguri. Introducea în țară droguri din Spania

ro

14 Oct, 2020 15:50 1450 Marime text
  • Bărbat, reținut pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la introducere în țară de droguri de risc și de mare risc și trafic de droguri de risc și mare risc.

La data de 13.10.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Maramureș au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui suspect, pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la introducere în țară de droguri de risc și de mare risc și trafic de droguri de risc și mare risc.

În cauză s-a reținut faptul că suspectul a desfășurat activități de comercializare de droguri de risc și mare risc, provenite de pe teritoriul Spaniei, către consumatori de pe raza județului Maramureș.

La data de 13.10.2020, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Maramureș împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Maramureș au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a suspectului, după ce acesta a ridicat de la o firmă de curierat un colet ce conținea 6,16 kilograme cannabis și 49,7 grame de substanță ce conține cocaină, în valoare de aproximativ 43.000 de euro.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție, precizează DIICOT.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii