Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Detalii șocante din dosar! O femeie din Suceava, condamnată definitiv după ce și-a ucis trei copii!

ro

22 Sep, 2022 11:45 1113 Marime text


Curtea de Apel Suceava a decis aseară condamnarea definitivă la 15 ani de închisoare a unei femei din Suceava.
 
Decizia este definitivă!
 
Conform procurorilor, în toamna anului 2015, inculpata a rămas însărcinată însă nu l-a informat pe soțul său despre acest lucru, dar a și refuzat să discute cu alte persoane din familie sau de la locul de muncă despre starea de graviditate.
 

„În ziua de 05 mai 2016 inculpata s-a deplasat la secția obstretică-ginecologie a Spitalului municipal Vatra Dornei, fiind informată de către medicii unității că prezintă o sarcina cu vârsta de 31-32 săptămâni. În ziua de 29 iunie 2016, potrivit declarației sale, fiind singură la domiciliu, a născut un copil de sex masculin (...), l-a ascuns în camera centralei (...). În ziua respectivă inculpata a luat cadavrul copilului, a săpat o groapă în grădina casei și l-a îngropat lângă un liliac“, conform actului de sesizare a instanței, potrivit rolii.ro.

 
Cu ocazia percheziției efectuate în ziua de 13 august 2019 au fost identificate câteva fragmente osoase, fapt care a atestat realitatea susținerilor inculpatei.
 
Mai departe, în cursul anului 2017 inculpata a rămas din nou însărcinată, dar nici de această dată nu a informat pe alte persoane, iar în situațiile în care a fost întrebată de rude ori de colegii de la locul de muncă dacă este gravidă aceasta a negat.
 

„Tot potrivit declarațiilor pe care le-a dat în cursul anchetei penale, în ziua de 03 februarie 2018, aflându-se din nou singură la domiciliu, a născut un copil de sex masculin, l-a ascuns apoi în casa bătrânească aproximativ 2 săptămâni după care într-o noapte l-a îngropat tot în grădina din fața casei“, conform anchetatorilor.

 
Cu ocazia percheziției efectuate în ziua de 13 august 2019 a fost identificat scheletul acelui nou-născut, fapt care a atestat încă o dată realitatea susținerilor inculpatei.
 
Deși inculpata a susținut că nu mai dorea alți copii și urma un tratament cu contraceptive, la sfârșitul anului 2018 a rămas din nou însărcinată.
 
Nici de această dată nu a vorbit cu soțul său, nu s-a prezentat la vreun medic ginecolog pentru analizele medicale curente, ascunzând semnele tipice ale gravidității atât față de persoanele din familie cât și față de colegii de la locul de muncă.
 

Cu privire la acest aspect a rezultat că mai multe persoane au observat că este din nou însărcinată și au întrebat-o în mod expres acest lucru, iar inculpata a negat faptul că ar fi gravidă, motivând că are diverse alte afecțiuni, urmează un tratament medicamentos care poate dă rezultate adverse, sau afirma că poate s-a îngrășat.
 
În ziua de vineri, 9 august 2019, în jurul orei 06:00, inculpata s-a trezit și și-a dat seama că urmează să nască.
 
L-a informat ulterior pe soțul său că nu se simte prea bine și nu va merge la locul de muncă în ziua respectivă, tratamentul pe care îl ia îi creează o stare de rău însă în următoarele zile se va simți mult mai bine.
 
Numitul a acceptat varianta oferită de soția sa, iar începând cu orele 08:00 acesta s-a deplasat spre locul de muncă, a revenit din nou la domiciliu ocupându-se de diverse activități în gospodărie, rezultând că a venit și plecat de la domiciliu de mai multe ori.
 
În jurul orei 14:00, profitând de faptul că soțul său nu se află acasă iar ceilalți trei copii se uitau la televizor, inculpata a intrat în baia locuinței, (...) a încuiat ușa pe interior, (...) a născut ulterior un copil de sex masculin (...). Atât în ziua respectivă cât și în următoarele două zile (sâmbătă și duminică) inculpata nu i-a comunicat nimic soțului său, comportându-se față de acesta ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.
 
În ziua de luni, 13 august 2019, inculpata s-a deplasat de dimineață la locul de muncă și a fost observată de diverși colegi, persoane care anterior remarcaseră că aceasta prezintă urme tipice de graviditate însă în acea zi nu au mai observat la inculpată acele urme.
 
Acest fapt le-a atras atenția, motiv pentru care au sesizat pe lucrătorii de poliție.
 
În jurul orei 17:00, șeful Postului de poliție Dorna Candrenilor a purtat o discuție cu inculpata, iar aceasta a recunoscut că a născut un copil, iar cadavrul acestuia se află la domiciliu.

 
Pentru faptele sale, femeia a fost condamnată la 15 ani de închisoare, decizia fiind una definitivă!
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii