Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:47 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie definitivă pentru comandantul de echipaj de la ISU Dobrogea acuzat de agresiune sexuală şi racolarea minorilor în scopuri sexuale

ro

24 Aug, 2021 00:00 2958 Marime text

 
  • Fostul angajat al ISU Dobrogea este cercetat pentru agresiune sexuală şi racolarea minorilor în scopuri sexuale și coruperea sexuală a minorilor, rămâne în arest preventiv.
 
Hotărâre definitivă pentru plutonierul adjutant Adrian Strătilă, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța!
 
Judecătorii de la Tribunalul Constanța i-au respins, ca neîntemeiată, cererea de revocare/înlocuire a măsurii arestării preventive cu o măsură preventivă mai uşoară.
 
Hotărârea tribunalului este definitivă și a menținut decizia primei instanțe, respectiv Judecătoria Constanța.
 
Oficial
 

„Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive dispuse cu privire la inculpatul S A, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de agresiune sexuală, (persoană vătămată (...)), racolarea minorilor în scopuri sexuale, (persoană vătămată (...)), agresiune sexuală, (persoană vătămată (...)), coruperea sexuală a minorilor, (persoană vătămată (...)) și racolarea minorilor în scopuri sexuale, (persoană vătămată (...)). Respinge, ca neîntemeiată, cererea apărătorului inculpatului de revocare/înlocuire a măsurii arestării preventive cu o măsură preventivă mai uşoară.

 
Fostul angajat al ISU Dobrogea este cercetat pentru agresiune sexuală şi racolarea minorilor în scopuri sexuale și coruperea sexuală a minorilor, rămâne în arest preventiv.
 
Dosarul se află pe rolul Judecătoriei Constanța și a fost desemnat spre soluționare completului de judecată prezidat de Irina Ionescu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  
 
Citește și
 
Premieră negativă în istoria ISU Dobrogea!
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii