Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:10 29 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie a Judecătoriei Constanța, atacată cu apel la Tribunal. Ce solicită apelantul

ro

22 Jul, 2021 08:51 454 Marime text

 
  • Potrivit Portalului Instanțelor de Judecată, părți în dosar sunt Bădălău Radu Gabriel, apelant reclamant, și Bădălău Claudia Mariana, intimat pârât.
Pe rolul Tribunalului Constanța, la Secția I Civilă Minori și Familie a fost înregistrat la data de 21.07.2021, un dosar ce are ca obiect ordonanţă preşedinţială suplinire acord.
 
Potrivit Portalului Instanțelor de Judecată, părți în dosar sunt Bădălău Radu Gabriel, apelant reclamant, și Bădălău Claudia Mariana, intimat pârât.
 
Momentan nu a fost fixat un termen în acest dosar.

Stadiul procesual al acestui dosar este „Apel“ după ce Bădălău Radu Gabriel a atacat sentința dată de Judecătoria Constanța cu apel.

Conform Portalului Instanțelor de Judecată, la data de 12 iulie 2021, magistrații de la Judecătoria Constanța au respins cererea depusă inițial de Bădălău Radu Gabriel. Respinge cererea

„Solutia pe scurt: Admite exceptia inadmisibilitatii. Respinge cererea, ca inadmisibilă. Obligă reclamantul să plătească pârâtei suma de 1600 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu de avocat. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronuntare, ce se va depune la Judecătoria Constanţa, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 12.07.2021“ - se arată în decizia Judecătoriei Constanța, conform Portalului de Judecată.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

Comentarii