Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Daniela Bîlha, Gabriela Anca Budacă și Costea Gheorghe Trei procurori vor fi eliberați din funcţie, prin pensionare

ro

20 Mar, 2024 12:12 547 Marime text



Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Președintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a Danielei Bîlha, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț, delegată în funcția de prim procuror adjunct la această unitate de parchet.
 
De asemenea, tot Secţia pentru procurori din CSM a hotărât înaintarea către Președintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a Gabrielei Anca Budacă, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.
 
În continuare, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, după suplimentarea ordinii de zi, a hotărât înaintarea către Președintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a lui Costea Gheorghe, procuror în cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Târgu Mureș.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
CSM a decis!
Iată cine va conduce Serviciul pentru militari din DNA

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii