Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:07 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curtea de Apel București dispune începerea judecării pe fond în dosarul lui Mario Iorgulescu, la doi de la accidentul mortal

ro

15 Dec, 2021 16:21 1448 Marime text


Magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti au decis miercuri începerea judecării de fond în dosarul în care Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, este acuzat că a produs în anul 2019 un grav accident auto, soldat cu moartea unui tânăr.


În decembrie 2020, un judecător de cameră preliminară de la Tribunalul Bucureşti a respins toate cererile şi excepţiile ridicate de avocaţii lui Mario Iorgulescu, fiind constatată legalitatea rechizitoriului şi a probelor strânse de procurori. Tot atunci, magistratul a dispus începerea judecării pe fond a dosarului.


Apărătorii lui Iorgulescu au contestat decizia tribunalului, respinsă miercuri de Curtea de Apel Bucureşti.


În septembrie 2019, Mario Iorgulescu a produs un grav accident auto, după ce a consumat cocaină şi alcool.


Imediat după producerea accidentului, Iorgulescu a părăsit teritoriul ţării, iar după ultimele informaţii este internat la o clinică din Italia, informează AGERPRES.


În august 2020, el a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.


Sursă foto: Pixabay

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii