Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:08 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM a respins cererea de delegare a unui judecători din Fetești la Constanța

ro

30 Apr, 2023 12:19 1213 Marime text
Judecătoria Constanța

Secția pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a respins cererea formulată de instanțele din Constanța privind delegarea unui magistrat care își desfășoară activitatea în cadrul Judecătoriei Fetești la Constanța.

Decizia de respingere a fost luată cu unanimitate de către membrii CSM în cadrul ultimei ședințe a Secției pentru Judecători din această săptămână.

Este vorba despre magistratul Marina Daniela Alexe, de la Judecătoria Fetești a cărei delegare la Judecătoria Constanța a fost solicitată de către instanțele de aici.

Acum, Secția pentru Judecători va motiva respingerea cererii.

La începutul lunii aprilie, aceeași secție a decis și respingerea cererii de transfer formulată de magistratul din Fetești.

Marina Daniela Alexe a fost numită în funcția de judecător prin decretul semnat de Președintele României în data de 20 decembrie 2019, fiind desemnată să își desfășoare activitatea la Judecătoria Fetești.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii