Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:18 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM a publicat listele! Cine vrea să fie vicele Tribunalului Constanța

ro

07 Oct, 2022 00:00 1310 Marime text
  • Rezultatele finale ale concursului vor fi afișate pe data de 21 decembrie 2022.
Consiliul Superior al Magistraturii a publicat listele judecătorilor care îndeplinesc condițiile pentru a participa la concursul pentru ocuparea funcțiilor de conducere vacante, unul dintre cele mai importante posturi puse la bătaie fiind cel de vicepreședinte al Tribunalului Constanța.
 
Potrivit datelor oficiale publicate de CSM, pentru funcția de vicepreședinte al Tribunalului Constanța rămasă vacantă s-a înscris la concurs doar judecătorul Costin Smarandi.
 
Mai este de spus că magistratul a fost anterior delegat pe funcție de către Secția pentru Judecători a CSM, începând cu data de 16 septembrie 2022, până la ocuparea funcției prin concurs, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
 
Astfel, judecătorul asigură oricum în prezent funcția de conducere din cadrul Tribunalului Constanța.
 
În prezent, conducerea Tribunalului Constanța este asigurată de președintele Cristina Ramona Duță și vicepreședintele Mihaela Cristina Grădinaru, care au câștigat concursul organizat de CSM pentru ocuparea funcțiilor, la finele anului trecut.
 
Pentru a reveni la concursul organizat de CSM, se mai precizează în listele oficiale că, pentru conducerea Judecătoriei Hârșova s-a înscris magistratul Isabela Alina Stănescu, aceasta asigurând, totodată, conducerea Judecătoriei, fiind delegată în acest sens de Secția pentru Judecători a CSM.
 
În cadrul acestei sesiuni, fuseseră scoase la concurs și postul de președinte al Judecătoriei Mangalia și, respectiv, cel de vicepreședinte al Judecătoriei Medgidia, însă pe lista pusă la dispoziție de CSM nu figurează candidați pentru aceste funcții.
 
Rezultatele finale ale concursului vor fi afișate pe data de 21 decembrie 2022.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Unanimitate la CSM
Un magistrat din Constanța a primit girul Secției pentru Procurori să rămână anchetator!

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii