Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:00 25 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă la Casa de Cultură din Constanța! Date din ancheta procurorilor. Unde și cum a fost găsit autorul

ro

25 Jan, 2021 00:00 1123 Marime text
  • Fapta a avut loc într-un apartament situat în zona Casei de Cultură din Constanța.

Judecătorii de la Tribunalul Constanța și-au motivat decizia privind condamnarea unui bărbat, de 39 de ani, din Constanța, acuzat omor calificat, fapta având loc într-un apartament situat în zona Casei de Cultură din Constanța.
 
Potrivit anchetatorilor, aproape de finele lunii iunie 2020, un bărbat a sunat la 112 spunând că se aud strigăte de ajutor din apartamentul vecinului.
 
Deplasați la fața locului, polițiștii au observat în fața ușii de acces în scara blocului un bărbat care nu prezenta semne de vătămare sau violență, care a indicat faptul că a sunat la 112 întrucât în urmă cu puțin timp a auzit strigăte de ajutor din apartamentul nr. 95.
 
Ulterior, polițiștii au observat că ușa de la apartamentul indicat era întredeschisă.
 
Au pătruns în interior, toate luminile din apartament fiind stinse, astfel că inițial s-au ghidat cu ajutorul unei lanterne pe care o aveau asupra lor, apoi au aprins pe rând luminile din locuință.
 
În momentul în care s-au îndreptat către dormitor, au observat că ușa era deschisă, iar când au aprins lumina în încăpere, au observat întins pe pat un bărbat, acesta având o pernă poziționată deasupra feței, iar după ușa încăperii, lipit de perete, în picioare, l-au identificat pe inculpat.
 
După imobilizarea inculpatului, polițiștii au luat perna de pe fața victimei, însă conform propriilor simțuri, au stabilit că bătrânul nu mai prezenta semne vitale.
 
La fața locului, inculpatul le-a spus lucrătorilor că l-a ucis pe bărbat asfixiindu-l cu o pernă, ca urmare a faptului că acesta nu a dorit să îi dea bani.

 
Recent, Tribunalul Constanța a decis condamnarea inculpatului la 20 de ani de închisoare, pentru omor calificat.
 
Nemulțumit, inculpatul a contestat decizia Tribunalului Constanța la Curtea de Apel Constanța, instanță care va lua o decizie definitivă.
 
 
Citește și
 
UPDATE
Crimă în Constanța! Bătrân de 89 de ani sufocat cu o pernă. Suspectul a fost găsit ascuns după o ușă (galerie foto + video)


 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii