Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:27 17 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța pierde un procuror!

ro

04 Aug, 2021 00:00 1535 Marime text

 
  • Mandatul procurorului Viorel Iordache este valabil pentru o perioadă de 6 luni, începând cu data de 15 august 2021.
 
Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât marți, 03 august 2021, delegarea în funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti a lui Viorel Iordache, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.
 
Mandatul este valabil pentru o perioadă de 6 luni, începând cu data de 15 august 2021.
 
Viorel Iordache a fost numit procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, prin Decretul nr. 720/2018, din 06 august 2018.
 
De asemenea, tot Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât mai decis respingerea cererii formulate de procurorul Daniel Marius Pată, de continuare a activităţii în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie la încetarea mandatului în funcţia de procuror şef al Serviciului de combatere a corupţiei la nivel înalt din cadrul acestei structuri specializate.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și

Judecători eliberați din funcții, prin decrete semnate de Klaus Iohannis

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii