Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:47 27 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța! Obsedat sexual, trimis în judecată! Detalii oficiale din ancheta procurorilor

ro

08 Apr, 2024 12:45 600 Marime textProcurorii din Constanţa au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui bărbat acuzat că, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun CT Bus, pe raza municipiului Constanța, în care se aflau mai mulți călători, ar fi introdus mâna dreaptă în buzunarul pantalonilor și a început să se masturbeze.
 
Inculpatul este suspectat că ar fi agresat o tânără, apropiindu-se cu zona genitală de zona posterioară dreapta a acesteia, în scopul autosatisfacerii sexuale.
 
Mai mult decât atât, individul este acuzat că în timp ce se afla în autobuzul 2-43, a agresat sexual persoana vătămată, apropiindu-se cu zona genitală de zona posterioară dreapta a acesteia, în scopul autosatisfacerii sexuale
 
Dosarul a fost instrumentat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.
 
Inculpatul a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru săvârșirea infracţiunilor de: ultraj contra bunelor moravuri, faptă prev. și ped. de art.375  C.pen., agresiune sexuală, faptă prev. și ped. de art.219 alin.1- alin.2 lit. c C.pen. agresiune sexuală, faptă prev. și ped. de art. 219 alin.1 C.pen., toate cu aplicarea art.38 alin.1 din C.pen.
 
În actul de sesizare a instanţei s-au reţinut următoarele:
 
Fapta inculpatului care, cu intenție, la data de 20.12.2023, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun CT Bus, pe raza municipiului Constanța, în care se aflau mai mulți călători, a introdus mâna dreaptă în buzunarul pantalonilor și a început să se masturbeze, cauzând astfel indignare celorlalți călători, întrunește elementele constitutive ale infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, faptă prev. și ped. de art.375 din C.pen.
 
Fapta inculpatului care, cu intenție, la data de 29.11.2023, ora 09:00, în timp ce se afla în autobuzul 2-43, a agresat sexual persoana vătămată, apropiindu-se cu zona genitală de zona posterioară dreapta a acesteia, în scopul autosatisfacerii sexuale, întrunește elementele constitutive ale infracţiunii de agresiune sexuală, faptă prev. și ped. de art. 219 alin.1 din C.pen.
 
Fapta inculpatului care, cu intenție, la data de 03.01.2024, în jurul orei 17.50, în timp ce se afla pe trotuarul str. (...), în dreptul stației CTBus 100, din zona Tomis 3, a urmărit aproximativ 200 metri persoana vătămată minoră (...) de la intersecția semaforizată dintre str. (...) și bld. (...), până pe str. Adamclisi din, unde i-a pus mâna pe fund în scopul autosatisfacerii sexuale, întrunește elementele constitutive ale infracţiunii de agresiune sexuală, faptă prev. și ped. de art.219 alin.1- alin.2 lit. c din C.pen.
 
Recent, instanța de judecată a constatat legalitatea sesizării instanţei, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală în prezenta cauză penală.
 
Judecătoria Constanța a dispus începerea judecăţii, pentru săvârşirea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, faptă prev. și ped. de art.375 din C.pen., agresiune sexuală, faptă prev. și ped. de art.219 alin.1 - alin.2 lit. c din C.pen. și agresiune sexuală, faptă prev. și ped. de art. 219 alin.1 din C.pen., toate cu aplicarea art.38 alin.1 din C.pen.
 
Decizia nu este una definitivă.
 
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Sursa: portal instanțe de judecată și rejust.ro
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:
 
Acte sexuale explicite pe scările de la Plaja Modern, din Constanţa! Judecătorii explică sentinţa din dosar
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii