Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:47 25 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța A luat cu executare după ce a furat trei batoane de salam, două bucăți de cașcaval și o costiță de porc

ro

23 Sep, 2021 10:16 5242 Marime text

 
Judecătoria Constanța a decis condamnarea unui bărbat, de aproximativ 65 de ani, la închisoare cu executare într-un dosar în care cel în cauză a fost acuzat de furt.
 
Pe scurt, inculpatul a furat de la un supermarket trei batoane de salam, două bucăți de cașcaval și o costiță de porc, toate în valoare totală de aproximativ 120 de lei.
 
Fiind audiat, inculpatul a recunoscut comiterea faptei, declarând că a intrat în magazin, zona pieței Tomis 3, a luat de pe un raft mai multe produse alimentare, neavând nicio sursă de venit, produse pe care le-a băgat sub cămașă, iar în momentul în care a trecut de casele de marcat fără să achite produsele, a fost reținut de către un agent de pază al magazinului, care a găsit bunurile sustrase asupra sa, după care a anunțat organele de poliție.
 
Inculpatul a arătat că regretă fapta comisă, motivând că a procedat așa deoarece nu are venituri.
 
Judecătoria Constanța, în primă instanță, a decis condamnarea inculpatului la pedeapsa de doi ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt.
 
Cel în cauză nu se află la prima condamnare.
 
După contopirea pedepselor din urmă, instanța i-a aplicat inculpatului aproape doi ani și șapte luni de închisoare cu executare.
 

Decizia a fost contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii