Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:13 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conducerea Parchetului Judecătoriei Constanța, în atenția CSM

ro

17 Nov, 2023 17:00 985 Marime text
  • Magistratul Veronica Jalbă a asigurat funcția de prim-procuror adjunct al Parchetului Judecătoriei Constanța în ultimele luni, în baza delegării primite în acest sens de la Secția pentru Procurori a CSM.
Magistratul Veronica Jalbă, adjunctul delegat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, ar urma să fie numită în funcția de conducere pe care o asigură.
 
Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii va analiza, în ședința de săptămâna viitoare, propunerea de numire a magistratului Veronica Jalbă în funcția de prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.
 
Discuțiile se vor purta în cadrul ședinței de marți, 21 noiembrie 2023, de la ora 11.00.
 
Amintim, magistratul Veronica Jalbă a asigurat funcția de prim-procuror adjunct al Parchetului Judecătoriei Constanța în ultimele luni, în baza delegării primite în acest sens de la Secția pentru Procurori a CSM.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ce a decis CSM pentru magistrații Corll Cătălina Geană, Laura Sărac Aldea și Carmen Claudia Berevoescu, de la Judecătoriile Constanța, Medgidia și Mangalia
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii