Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conducerea Judecătoriilor Constanța, Medgidia și Mangalia, în atenția CSM

ro

14 Nov, 2023 17:00 1258 Marime text
Judecătoria Mangalia. Foto cu rol ilustrativ
  • Membrii CSM vor analiza propunerile de prelungire a delegării în diverse funcții de conducere din cadrul celor trei instanțe a trei magistrați.
Secția pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii va pune în discuție, în ședința de joi, 16 noiembrie 2023, aspecte cu privire la conducerea Judecătoriei Constanța, dar și a Judecătoriei Medgidia și, respectiv, a Judecătoriei Mangalia, toate arondate Curții de Apel Constanța.
 
Mai exact, membrii CSM vor analiza propunerile de prelungire a delegării în diverse funcții de conducere din cadrul celor trei instanțe a trei magistrați.
 
Astfel, Secția pentru Judecători va analiza propunerea privind prelungirea delegării magistratului Corll-Cătălina Geană în funcția de președinte al Secției Penale a Judecătoriei Constanța.
 
Totodată, pentru Judecătoria Medgidia, CSM va analiza propunerea de prelungire a delegării magistratului Laura Sărac Aldea, vicepreședintele instanței, în funcția de președinte al Judecătoriei Medgidia.
 
Nu în ultimul rând, va fi analizată și propunerea privind prelungirea delegării magistratului Carmen Claudia Berevoescu în funcția de președinte al Judecătoriei Mangalia.
 
Dacă propunerile vor fi admise, CSM va decide prelungirea delegării în funcțiile de conducere a celor trei magistrați cu maxim șase luni, potrivit legislației în vigoare.
 
Ședința Secției pentru Judecători va avea loc joi, 16 noiembrie 2023, de la ora 10.30.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ministerul Justiției vrea să acorde Diploma Meritul Judiciar unui magistrat. Ce procuror este vizat
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii