Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:34 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Condamnat pentru mită Fostul șef al Casei de Asigurări de Sănătate din Tulcea cere revizuirea dosarului. Solicitarea, respinsă

ro

28 Oct, 2016 00:00 2726 Marime text
Curtea de Apel Constanța a respins ieri cererea lui Dumitru Lascu, fostul președinte - director general al Casei de Asigurări de Sănătate Tulcea, de revizuire a dosarului în care a fost condamnat definitiv la patru ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere, pentru luare de mită.
 
Decizia magistraților este definitivă.
 
Dumitru Lascu a fost trimis în judecată pe 19 decembrie 2008 de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, pentru luare de mită.
 
Conform rechizitoriului, „Lascu Dumitru, președinte - director general al Casei de Asigurări de Sănătate Tulcea, a pretins de la o persoană denunțătoare suma de 10.000 de lei pentru a-și îndeplini îndatoririle de serviciu, și anume pentru a suplimenta linia bugetară a unui prestator de servicii medicale cu suma de 52.000 RON pentru lunile noiembrie și decembrie 2008, prin direcționarea unor fonduri gestionate de CAS Tulcea“. „La data de 24 noiembrie 2008, inculpatul Lascu Dumitru a primit suma de 8.100 RON și 500 euro, banii fiind găsiți în cursul aceleiași zile la percheziția efectuată în biroul inculpatului“, au mai arătat anchetatorii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii