Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:10 21 09 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs de promovare pentru judecători! Ce posturi sunt disponibile la Tribunalul Constanța (DOCUMENT)

ro

04 Jun, 2023 11:46 852 Marime text
  • În Secțiunea Document poate fi consultată lista completă a posturilor scoase la concursul de promovare efectivă în funcții de execuție.
Nu mai puțin de 12 posturi sunt disponibile la Tribunalul Constanța, în cadrul concursului pentru promovarea efectivă în funcții de execuție a judecătorilor organizat de Consiliul Superior al Magistraturii, cu sprijinul Institutului Național al Magistraturii.
 
Conform datelor oficiale, din cele 12 posturi, cinci sunt în cadrul Secției I Civile, Specializarea Civil, Conflicte de muncă și asigurări sociale și două posturi sunt disponibile la Secția a II-a Civilă, Specializarea Litigii dintre profesioniști.
 
În continuare, două posturi sunt disponibile pentru promovare și la Secția de Contencios administrativ și fiscal, Specializarea Contencios adminisrtrativ și fiscal, iar alte trei posturi sunt disponibile la Secția Penală, Specializarea Penal.
 
În cadrul aceluiași concurs, sunt cinci posturi și la Tribunalul Tulcea, arondat Curții de Apel Constanța.
 
Patru dintre posturile Tribunalului Tulcea sunt la Secția Civilă, de Contencios administrativ și fiscal, Specializările Civil, Contencios administrativ și fiscal, Litigii dintre profesioniști, Conflicte de muncă și asigurări sociale și unul la Secția Penală, Specializarea Penal.
 
Conform CSM, concursul constă în susținerea unei probe având ca obiect evaluarea activității și conduitei candidatului din ultimii trei ani de activitate.
 
Pentru evaluarea activității sunt avute în vedere hotărârile judecătorești redactate de candidați în ultimii trei ani de activitate.
 
Lista candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la concurs va fi publicată pe 14 iunie 2023, iar afișarea rezultatelor finale, după parcurgerea tuturor etapelor din concurs, va avea loc pe 13 octombrie 2023.
 
În Secțiunea Document poate fi consultată lista completă a posturilor scoase la concursul de promovare efectivă în funcții de execuție.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii