Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cele două funcții de vicepreședinte al Curții de Apel Constanța, vacante. Lista completă a posturilor de conducere disponibile

ro

03 Jan, 2024 17:00 806 Marime text
  • Alături de cele două funcții de vice al Curții de Apel vacante, și una dintre funcțiile de vicepreședinte al Tribunalului Constanța este liberă.
Cele două funcții de vicepreședinte al Curții de Apel Constanța devin oficial vacante, la data de 6 ianuarie 2024, conform anunțului făcut de Consiliul Superior al Magistraturii.
 
CSM a publicat lista posturilor vacante din cadrul instanțelor din țară, inclusiv de la nivelul instanțelor arondate Curții de Apel Constanța.
 
Astfel, alături de cele două funcții de vice al Curții de Apel vacante, și una dintre funcțiile de vicepreședinte al Tribunalului Constanța este liberă.
 
În continuare, la Tribunalul Constanța mai sunt disponibile posturile de președinte al Secției Penale și Președinte al Secției a II-a Civile.
 
La Tribunalul Tulcea, sunt vacante funcțiile de președinte și vicepreședinte ai instanței, președinte al Secției Penale, dar și de președinte al Secției Civile, de contencios administrativ și fiscal.
 
La Judecătoria Constanța sunt disponibile funcția de vicepreședinte, președinte al Secției pentru cauze penale și, respectiv, președinte al Secției pentru cauze civile.
 
Alte trei funcții de conducere sunt disponibile la Judecătoria Medgidia, fiind vorba despre cea de președinte al instanței, președinte al Secției Civile și, respectiv, președinte al Secției Penale, cele două secții fiind înființate în cursul verii 2023.
 
La Judecătoriile Mangalia și Măcin sunt disponibile postul de președinte, iar la Judecătoria Tulcea, cea de vicepreședinte.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Oficial, din prima zi a anului
Magistratul Mihaela Elena Mergeane este noul procuror general al Dobrogei (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii