Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:27 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce s-a întâmplat în procesul pentru terenul de lângă Catedrala Eroilor

ro

17 Oct, 2022 14:44 1169 Marime text


Magistrații Secției de Contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Constanța au decis să amâne pentru luna decembrie dosarul în care Arhiepiscopia Tomisului a chemat în judecată Consiliul Local Constanța pentru anularea hotărârii prin care Arhiepiscopiei i s-a luat dreptul de administrare a terenului de lângă Catedrala Eroilor.

Decizia de a amânare a fost luată pentru ca Arhiepiscopia Tomisului să ia cunoștință de documentația depusă în proces de avocații Consiliului Local Constanța.

Următorul termen a fost stabilit pentru data de 12 decembrie 2022, de la ora 8.30.

Așa cum arătam în edițiile anterioare, în proces, este vorba despre cererea de anulare a HCL Constanța nr. 450/26.11.2021, cerere formulată în dosarul 3666/118/2022, hotărtârea atacată vizând revocarea dreptului de administrare al Arhiepiscopiei Tomisului asupra imobilului-teren în suprafață de 1.734 mp situat în municipiul Constanța, zona Casa de Cultură.
 
Mai precis, este vorba despre terenul situat lângă Catedrala Eroilor, lăcaș pentru care Arhiepiscopia Tomisului a obținut anterior autorizație de construire.

Între timp, hotărârea atacată este suspendată, în urma deciziei Tribunalului Constanța.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii