Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:40 18 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce răspuns așteaptă Spitalul Județean Constanța de la Curtea de Apel

ro

13 Apr, 2022 00:00 1361 Marime text
Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța - Intrare Vizitatori
  • Curtea de Apel Constanța ar putea anula decizia Consiliului Național pentru Soluționarea Contestațiilor, prin care a fost anulat raportul procedurii pentru acordul-cadru privind livrarea de consumabile pentru copiere / printare.
  • Cazul se află în atenția completului C2 Fond Achiziții, format din magistrații Carmen Duță, Livia Augustina Nistor și Marilena Mircioi.
  • Judecătorii au anunțat că vor pronunța un verdict la data de 15 aprilie 2022.
 
Curtea de Apel Constanța a judecat plângerea formulată de Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei“ Constanța împotriva unei decizii a Consiliului Național pentru Soluționarea Contestațiilor.
 
Spitalul se adresase Curții de Apel după ce CNSC hotărâse anularea raportului procedurii privind închierea unui acord-cadru pentru „Consumabile pentru copiere / printare“.
 
Cazul se află în atenția completului C2 Fond Achiziții, format din magistrații Carmen Duță, Livia Augustina Nistor și Marilena Mircioi.
 
Judecătorii au anunțat, în urma termenului din 11 aprilie 2022, că vor pronunța un verdict la data de 15 aprilie 2022.
 
Amintim, dosarul în care SCJU Constanța a atacat decizia CNSC a fost înregistrat pe rolul Secției de contencios administrativ și fiscal a Curții de Apel Constanța, unde a primit indicativul 214/36/2022.
 
Obiectul dosarului este reprezentat de „litigiu privind achizițiile publice – plângere – Decizia CNSC nr. 590/C3/385/18.03.2022“, iar părți sunt Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei“ Constanța, în calitate de reclamant, și SC Vic Insero SRL, în calitate de pârât.
 
Potrivit CNSC, Decizia nr. 590/C3/385/18.03.2022 face referire la contestația formulată de Vic Insero, reprezentată legal de Ștefan Moise, împotriva rezultatului atribuirii Lotului nr. 2 al licitației deschise organizate de SCJU pentru încheierea acordului-cadru de furnizare „Consumabile pentru copiere / printare“.
 
CNSC a admis contestația Vic Insero SRL și „anulează raportul procedurii nr. 9760/16.02.2022, precum și actele subsecvente lui, în partea ce privește propunerea tehnică depusă de Toko SRL“.
 
Totodată, Consiliul „obligă autoritatea contractantă să reevalueze această ofertă, în termen de 11 zile de la primirea prezentei decizii, prin raportare la prevederile caietului de sarcini“.
 
Acum, Curtea de Apel Constanța ar putea anula această decizie a Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
În atenția pacienților care suferă de Boala Parkinson
Tratamente inovatoare și gratuite, la SCJU Constanța

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii