Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce avere are specialistul DNA prins în flagrant de colegii săi (documente)

ro

17 Nov, 2021 11:33 2539 Marime text


Nicolae Răzvan Depsa, specialist în cadrul Direcției Naționale Anticorupție, a fost prins în flagrant delict ieri, de colegii săi, în timp ce primea suma de 6.000 de euro, spun reprezentanții DNA.

Potrivit ultimei declarații de avere, completată în 2021, acesta deține câte o jumătate din trei terenuri intravilane în județul Giurgiu, împreună cu soția sa, Camelia.

De asemenea, acesta deține o parte dintr-o casă, în județul Ilfov, o parte dintr-un apartament în București și o lată parte dintr-o casă de vacanță, în județul Vrancea.

Specialistul DNA deține un autoturism Skoda, fabricat în 2007 și are un cont de 21.000 de lei, deschis în 2005, dar și un credit de 90.000 de euro, scadent în 2038.

Din salariul de la DNA, specialistul a realizat un venit anual de 121.638 de lei, iar soția sa, angajată a Topo Land Consult Voluntari, a realizat un venit anual de 28.344 de lei.

În declarația de interese, acesta a precizat că este vicepreședinte al Filialei Sector 2 București a Uniunii Geodezilor din România, membru supleant în Biroul Experților Tehnici Judiciari București, dar și membru suspendat UNEVAR.

În Secțiunea Document puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale specialistului DNA.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Specialist DNA, reținut de colegii săi!


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii