Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:22 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant la Medgidia! Agresiune sexuală – victima are 6 ani

ro

15 Jun, 2023 11:53 1418 Marime text




Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au formulat propunere privind luarea măsurii arestului preventiv, faţă de un tânăr, în vârstă de 18 de ani, din mun. Medgidia, jud. Constanța, aflat în stare de reţinere, pentru comiterea infracţiunii de agresiune sexuală, faptă prev. şi ped. de art. 219 alin 1 și alin 2 lit c din Cod Penal.
 
În ziua de 25.05.2023, în jurul orelor 15:00, inculpatul R.F., în vârstă de 18 ani, a întreținut acte de natură sexuală cu minora (...)., în vârstă de 6 ani, în sensul că a profitat de vârsta fragedă și neputința acesteia, prin aceea că a dezbrăcat-o, a poziționat-o cu spatele în poala sa și a mișcat-o pe aceasta, atingându-i în mod repetat zona genitală cu penisul, simulând practic un raport sexual, în timp ce se aflau în curtea unui imobil aflat în construcție de pe str. XXX din mun. Medgidia, jud. Constanța, unde acesta a ademenit-o sub pretextul că vor culege caise.
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă reprezintă etape şi măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatoriului, activităţi ce nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și  
 
Surpriză neplăcută, la Constanța, pentru un șofer din Iași!
 
Jandarm mușcat în timpul unor percheziții DIICOT
 
Mai multe persoane încătușate de procurorii DIICOT! Ce s-a descoperit la percheziții
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii