Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:23 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant în zona Gării Constanța Un bătrân, de 83 de ani, ar fi pretins favoruri sexuale de la minore

ro

14 Jan, 2024 11:33 1339 Marime text
 

Sâmbătă, 13.01.2023, în jurul orei 14.30, o patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi județean Constanța, aflată în misiune în zona Gării Constanța, a observat un bărbat care ar fi abordat un grup format din șase fete minore.

Deoarece după incident fetele păreau agitate și speriate, jandarmii le-au întrebat ce s-a întâmplat.

Două dintre fete, în vârstă de 13, respectiv 15 ani, au povestit  cum bărbatul ar fi venit spre grupul lor și le-ar fi oferit suma de 100 de lei, cerând în schimb oferirea unor servicii sexuale, după cum se arată într-o informare a jandarmilor. 

Jandarmii l-au identificat pe bărbatul în cauză, în vârstă de 83 de ani, iar după întocmirea actelor de constatare, acesta a fost predat organelor de poliție pentru continuarea cercetărilor. 

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii